Yhteystiedot

Ajo-ohjeet saat suoraan puhelimeesi Vireän logoja kartalta klikkaamalla

Ajanvaraukset ja saapuminen

Voit varata ajan meille suoraan netistä, josta näet kaikki vapaat aikamme. Puhelinvarauskin onnistuu. Ellemme vastaa niin soitamme takaisin heti kun asiakastöiltämme ehdimme.

Stålarminkadun toimipisteemme sijaitsee kerrostalon päädyssä katutasossa, n. 100m pippurimyllyltä kupittaalle päin. Stålarminkadun liikkeellämme on myös asiakaspaikoitus. Käänny talon päädyn ja bussipysäkin välistä sisäpihalle. Kaksi ensimmäistä paikkaa on merkattu kyltein Vireän asiakaspaikoiksi.

Ratapihankadun toimipiste sijaitsee monien liikenneyhteyksien päässä bussiaseman vieressä katutasossa Brahnekadun ja Ratapihankadun kulmassa. Matkahuolto on aivan meitä vastapäätä. Omia asiakaspaikkoja ei ole, mutta matkahuollon pihalla sekä liikkeemme edessä on maksullisia paikkoja aina vapaana. Ilmaisia 2h kiekkopaikkoja on läntisen pitkänkadun ja kauppiaskadun puolella.

Sirkkalankadun toimipiste on Juoksukoulu Vauhtisammakon kanssa samassa tilassa lähellä Uudenmaankatua katutasossa. Liiketilan edessä on muutamia ilmaisia kiekkopaikkoja.

Puutarhakadun toimipiste sijaitsee Puutarhakadun ja Sairashuoneenkadun kulmassa Portsassa Mikaelin Kirkon kupeessa. Hyvin näkyvä kulmahuoneisto katutasossa. Ympäristössä paljon ilmaisia paikkoja kiekolla ja ilman.

HUOM! Kaikki ajanvaraukset täytyy perua hyvissä ajoin esteen ilmetessä. Peruutukset vain varausvahvistusviestin peruutuslinkin kautta, soittaen tai tekstiviestillä. Sähköpostiperuutuksia emme noteeraa.

PERUUTUSEHDOT: Ajanvaraus täytyy perua viimeistään 12h ennen ajanvarauksen alkua. Tätä myöhemmin tai peruuttamattomista ajoista veloitamme palvelun normaalin hinnan.

Palvelemme teitä seuraavasti

Arkisin 9:00 – 21:00

Lauantaisin 10:00 – 18:00 (Varausten mukaan)

Sunnuntaina  10:00 – 18:00 (Varausten mukaan)

TOIMIPISTEEMME LÖYDÄT:

Stålarminkatu 3, 20810 Turku

Ratapihankatu 12, 20100 Turku

Sirkkalankatu 13, 20500 Turku

Puutarhakatu 30, 20100 Turku

Olemme paikalla kuitenkin vain asiakkaiden mukaan. Varmimmin löydät avoimet ovet aukioloaikojen puitteissa Stålarminkadulta tai Ratapihankadulta.

PUHELIN: 045 898 0801

SÄHKÖPOSTI: 

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella

Stålarminkatun toimipiste

Stålarminkatu 3, 20810 Turku

Ratapihankadun toimipiste

Ratapihankatu 12, 20100 Turku