Personal Trainer – Onnistut varmasti

Personal Trainer on sinun henkilökohtainen valmentajasi ravinto- ja liikunta-asioissa. Vireän henkilökohtaisella valmennuksella onnistut varmasti oli tavoitteesi mikä tahansa.

Henkilökohtainen valmennus lähtee Vireässä käyntiin aina tunnin mittaisella haastattelulla, jossa selvitämme kunkin asiakkaan lähtötasot, ravintotottumukset, liikuntamieltymykset ja vammat. Haastattelun pohjalta luomme kokonaisuuden, jolla yksilölliset tavoitteet saavutetaan. Teemme irrallisia ruokavalioita ja harjoitusohjelmia puhelin / sähköpostikeskustelunkin pohjalta, mutta kaikki isommat kokonaisuudet lähtevät perusteellisemman haastattelun pohjalta.

Vireän Personal Training ei ole sidottu kuntosaliharjoitteluun tai tiettyyn paikkaan. Olemme ohjanneet asiakkaitamme kuntosaliharjoittelun lisäksi mm. juoksussa, kahvakuulailussa ja kehonpainoharjoittelussa. Voimme toteuttaa harjoitteet siellä missä se sinulle parhaiten sopii. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tai paikkaa saada kehitystä aikaan.

Koe Personal Training juuri sellaisena kuin se on sinulle tarkoitettu varaaamalla aika alkuhaastatteluun.

Lue alta millaisia personal trainer palveluita on saatavilla ja millaisia tuloksia asiakkaamme ovat saavuttaneet

Jennin ja Matin tarinat ja tulokset

”Jenni osoitti miten hyviä tuloksia voidaan saada aikaan kun tahto ja tietotaito yhdistetään”

Tämän linkin takaa löydät Jennin ennen ja jälkeen tulokset 2kk Personal Trainer jakson jälkeen. Jenni voitti Personal Trainerin käyttöönsä Vireän Hullu Kuosi -skabasta. Tulokset ovat huimia ja Jenni osoitti miten hyviä tuloksia voidaan saada aikaan kun tahto ja tietotaito yhdistetään. Jakson harjoittelu koostui pääosin kuntosalista, mutta mukana oli myös kahvakuulaharjoittelua, kävelylenkkejä rattaita työnnellen ja porrasjuoksua. Jennin inhokki juoksuharjoittelu jätettiin kokonaan treeniohjelmasta pois. Ruokavaliota rukattiin kahteen otteeseen lopulta Jennille sopivaksi jolla myös saatiin tuloksia aikaiseksi.

Tämän linkin takaa löydät tarinan toisesta onnistujastamme Matista jonka kehityksen kirjasimme koko projektin ajalta blogiimme. Matti oli pitkälti Jennin vastakohta asiakkaana, mutta tavoitteet olivat hyvin samankaltaiset.

Tulemme jatkossa kirjoittamaan muidenkin asiakkaidemme onnistumisista, joten kannattaa kurkata blogia muutoinkin läpi.