Vireä på svenska

Boka tid hos Linda eller Isabella kan du göra enkelt via nätet. Alla Lindas lediga tider hittar du under fliken Stålarmsgatan 3 (Stålarminkatu 3), Isabellas lediga tider hittar du under fliken Bangårdsgatan 12 (Ratapihankatu 12). Du kan även ringa oss, men tyvärr kan vi då inte garantera betjäning på svenska.

Boka din massagebehandling via nätet här.

Tidsbokning per telefon på nummer 045 8980801.

OBS! Alla bokningar är bindande. Du kan avboka din tid via länken i bokningsbekräftelsen som skickas till den mailadress du angivit. Avbokningar bör ske senast 24 timmar innan bokad tid. Du kan även avboka din tid genom att skicka ett SMS till nummer 045 8980801. För icke avbokade tider debiterar vi tjänstens fulla pris. Kontrollera din skräppost om bokningsbekräftelsen inte syns i din mail.

Linda Holmström

Utbildad massör, muskelvårdare för idrottare

Massagebehandlingar, kinesiotejpningar, ultraljuds- och elektroterapibehandlingar

Jag fullgjorde min examen inom massage och muskelvård för idrottare vid Solvalla Idrottsinstitut i Esbo 2014. Jag har därefter vidareutbildat mig inom kinesiotejpning, idrottstejpning, elektroterapi samt foamrolling. Jag har även fördjupat mig i idrottsskador och belastningsskador i ryggen. Mig hittar man även i Dance Health Finlands register för specialkompetens gällande behandling av yrkesdansare. Jag har tidigare arbetat som massör hos KyIF handboll i Kyrkslätt. Jag har även verkat som massör hos Finlands Nationalbalett, samt med unga dansare på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm.

Till yrket är jag även utbildad dansare och jag är ännu verksam som danskonstnär.

Jag har många års erfarenhet av tävlingsgymnastik (redskapsgymnastik) och jag har tränat truppgymnaster i Stockholm.

På Vireä tar jag emot kunder på svenska, finska samt engelska.

Isabella Forsman

Utbildad massör, muskelvårdare för idrottare

Massagebehandlingar

Jag har tidigare studerat hälsopedagogik i Sverige och senare också till sjukskötare i Finland. Jag kom i kontakt med massage första gången genom mina fritidsintressen fotboll och handboll. Då jag insåg effekterna massagen hade blev jag mer intresserad av massörsyrket och därefter sökte jag mig till Solvalla Idrottsinstitut i Esbo, varifrån jag blev utexaminerad i juni 2017 och fick yrkestiteln utbildad massör och muskelvårdare för idrottare.

Under min studietid fick jag bland annat vara med och ansvara över muskelvården av yrkesfotbollsspelare under ett fotbollsläger. Dessa erfarenheter har, utöver min egna långa idrottsbakgrund, hjälpt mig mycket i mitt massörsyrke och jag kan hjälpa klienter med olika besvär.

Jag har äntligen hittat rätt yrke för mig och mina framtidsplaner innefattar fördjupande kurser i manuell terapi samt att i ett senare skede möjligtvis studera vidare till fysioterapeut.

På Vireä tar jag emot kunder på svenska, finska. samt engelska.

Hjälpguide för tidsbokning via nätet

 1. Välj plats.
  Bangårdsgatan (Ratapihankatu) 12 eller Stålarmsgatan (Stålarminkatu) 3
 2. Välj behandling.
  Massage 15 min lämpar sig för akuta problem eller för idrottare i behov av snabb återhämtningsbehandling. Vi kan på denna tid behandla små områden såsom nacke och axlar eller ett större område i snabbt tempo såsom ben.
  Massage 30 min lämpar sig för behandling av t.ex. axlar-nacke.
  Massage 45 min lämpar sig för djupgående behandling av t.ex. övre rygg.
  Massage 60 min lämpar sig för t.ex. halvkroppsbehandling (rygg/ben).
  Massage 75 min lämpar sig för t.ex. utförlig halvkroppsbehandling (rygg+armar/ben+säte).
  Massage 90 min lämpar sig för djupgående halvkroppsbehandling alt. avslappnande helkroppsmassage.
 3. Välj massör och tidpunkt.
  För svenskspråkig betjäning välj Linda Holmström eller Isabella Forsman.
 4. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  (För att kunna gå vidare med bokningen måste du fylla i boxarna märkta med *)
  Förnamn*
  Efternamn*
  Adress
  Postnummer
  Postanstalt
  Mailadress*
  Telefonnummer*
  Övrig information
  Kom ihåg mig
 5. Boka