Kuntosaliohjaus ja ohjelman teko

80,00 €

80,00 

Voucher Image

Sopii aloittelijalle ensimmäiseksi salikäynniksi tai jo aloittaneelle tekniikoiden tarkastamiseen ja uusien liikkeiden oppimiseen. Ohjaus varataan aina puhelimitse / mailitse jolloin yhdessä personal trainerin kanssa suunnitellaan harjoituskertaa ja kartoitetaan millaista tarvetta asiakkaalla on. Ohjauskerran asiat kirjataan asiakkaalle harjoitusohjelmaksi. 

Ohjausta ja ohjelmantekoa voidaan tehdä myös jatkuvana jos on tarvetta suunnitelmalliselle harjoittelulle. Tällöin ohjauskertoja olisi hyvä varautua ottamaan n. 4-8vkon välein.

LUE TÄMÄ ENNEN TILAAMISTA

Lahjakortin voit ostaa ja maksaa etänä. Lahjakortti toimitetaan sinulle joko postitse antamaasi osoitteeseen (+3€)  tai mailitse sähköisenä A4 lahjakorttina. Sähköinen lahjakortti käy toimipisteissämme sellaisenaan vaikka puhelimen näytöltä taikka tulostettuna. Oli toimitustapa sitten postitus tai etäosto on tässä vaiheessa tilausta kirjattava oikea lahjan saajan nimi ”Lahjan saajan nimi” kenttään. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Jos lahjakortti on sarjakortti niin riittää kunhan ensimmäinen kerta tulee käytetyksi 6kk sisällä ostosta. Loput kerrat voimassa 12kk. Tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi ellei tilausvahvistusta tai etälahjakorttia ole tullut tilauksestasi 10min sisällä. Soita ongelmatilanteissa 045 8980801

Haluat noutaa lahjakortin? Soita meille 045 8980801 niin sovitaan noudosta. Kiitos.