Fysioterapeutti Turku

Vireä on vuonna 2012 perustettu fysioterapia, hieronta ja kehonhuoltopalveluja tuottava yritys. Fysioterapeuttimme ovat nuoria, motivoituneita ja kunnianhimoisia. Haluamme erottua fysioterapeutti -palveluilla muista toimijoista ja siksi päivitämme ammattitaitoamme jatkuvasti. Fysioterapeuttimme tekevät töitä niin tavallisten ihmisten kuin urheilijoidenkin kanssa. Jokainen Vireän fysioterapeutti omaa erilaisen taustan niin kouluttajien kuin oman liikunnallisuudenkin osalta ja uskomme monipuolisen tietotaidon sekä kokemuksen tukevan erilaisten asiakkaiden tarpeita. Vireän fysioterapeutti ottaa jokaisen ihmisen yksilöllisesti vastaan ja hoito toteutetaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Oman aikasi fysioterapiaan voit varata täältä.

Asiakkaiden kokemuksia meistä voit lukea täältä.

Vireän fysioterapeutti työssään FC TPS kotistadionilla Veritaksella Turussa.

Markus Kemppainen

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Lisäkoulutukset

 • Urheilufysioterapian peruskurssi
 • Urheilufysioterapian rintarangan kurssi
 • Urheilufysioterapian polvi-, nilkka- ja jalkateräkurssi
 • Käden ja ranteen toiminta ja tutkiminen
 • Mulligan concept
 • Fascia
 • Kinesioteippaus

Olen 2017 AMK:sta valmistunut fysioterapeutti ( Turku ). Aikaisemmilta koulutuksiltani koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer (2012). Näiden lisäksi olen lisäkouluttanut itseäni kursseilla mm. lihaskalvojen käsittelyiden, kinesioteippauksen sekä urheilufysioterapian osalta. Pyrin jatkuvasti kouluttamaan itseäni lisää fysioterapeuttina erilaisten kurssien avulla sekä seuraamalla alan kehittymistä aktiivisesti.

Minulla on yli 5 vuoden työkokemus hieronnan parissa ja fysioterapeuttina toimimisen aikana olen ehtinyt työskentelemään laajan asiakaskunnan parissa, joihin on kuulunut niin ammattiurheilijat kuin ikäihmiset ja kaikki siltä väliltä. Olin jo kaudella 2018 mukana FC TPS edustusjoukkueen fysiotiimissä ja vuonna 2019 olen FC TPS vastaava fysioterapeutti. Omiin harrastuksiini kuuluu jalkapallo ja kuntosaliharjoittelu. Juurikin jalkapallon ja omien vammojeni kuntoutuksen kautta kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan sai aikoinaan alkunsa.

Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu Vireän fysioterapiapalveluiden edistäminen ja fysioterapiataitojeni sekä osaamiseni jatkuva kehittäminen erilaisten fysioterapiajatkokurssien myötä.

Olli Tamminen

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

 • Urheilufysioterapian peruskurssi
 • Leikkauksen jälkeinen fysioterapia
 • Lanneranka ja lantiorengas tutkiminen ja terapeuttinen harjoittelu
 • Alaraaja tutkiminen ja terapeuttinen harjoittelu
 • Yläraaja tutkiminen ja terapeuttinen harjoittelu
 • Niskan ja hartiarenkaan tutkiminen ja terapeuttinen harjoittelu
 • Kinesioteippaus

Olen 2017 Turun AMK:sta valmistunut fysioterapeutti. Aikaisemmilta koulutuksiltani koulutettu hieroja ja urheiluhieroja (2012). Tällä hetkellä jatkokouluttaudun urheilufysioterapiaan. Olen tottunut hoitamaan useita erilaisia lihasvaivoja  niskan, hartioiden, alaselän sekä alaraajojen alueilta. Fysioterapeuttina minulla on kokemusta erityisesti olkanivelen, polven ja selän  kuntoutuksesta. Myös erilaiset urheilu- ja kinesioteippaukset kuuluvat valikoimaani.

Minua on aina kiinnostanut urheilijoiden fysioterapia ja kokemusta löytyy useiden eri urheilulajien haasteista. Oma urheilukokemus löytyy käsipallosta mitä pelasin pääsarjatasolla kauden 2019 loppuun saakka. Olin kaudella 2017 mukana myös FC Interin edustusjoukkueen fysiotiimissä.
Oli vaivasi sitten akuutti tai krooninen, niin löydämme yhdessä sinulle sopivan hoitotavan.